Menukaart

Onze eerste kaart. We wisselen hem regelmatig.
Net zoals je een lied schrijft of een schilderij maakt.
We proberen, we schaven, we schrappen en we beginnen opnieuw met een blanco canvas of vel. 
Behalve als een gerecht of product de juiste noot raakt.. dat blijft.
Onder de kaart lees je meer over een aantal van onze keuzes.

Prettig geprikkeld

NIEUW. LIMONADE VAN VROEGER.

Er was eens de fifties, met zijn doo-wop rock, hoelahoep, Brigitte Bardot-in-bikini en … Ritchie: lekkere limonade van Vlaamse bodem, lustig op de markt tot laat in de jaren ’70. Toen nam Ritchie een lange, deugddoende vakantie en nu staat ‘ie er weer, geüpdatet. Prettig bruisend als de tijd van toen en tegelijk helemaal mee met de 21e eeuw dankzij smaakduo’s van nu. Ideaal na het bekijken van kunst, het beleven van jouw moment, tijdens een ontmoeting en het luisteren naar muziek.

It's all in the name

SPECIAAL VOOR DE KETEL

Ambachtelijk gebrouwen pilsener met een verfrissende smaak. Gebrouwen met de grootste zorg en voorzien van de rijkste mout, de mooiste hoop en helder natuurzuiver water uit eigen bron. Een prachtig goudkleurig pils met een volle schuimkraag... Zoals we schreven 'It's all in the name' ;-)

Kokette Kroketten

DE LEKKERSTE HANDGEMAAKTE KROKETTEN UIT DE REGIO.

We gaan jullie niet zomaar brood met een kroket serveren, maar net een tikkeltje exclusiever: kroketten van Monsieur Salpicon uit Oisterwijk. De Bavette kroket is een handgemaakte rundvlees kroket van de hoogste kwaliteit en de handgemaakte garnalenkroket zit boordevol Hollandse garnalen.